Marţi
2018-04-24
5:27 PM
Bine aţi venit Vizitator
RSS
 
Cele Mai Tari Filme VHS
Acasă Înregistrare Autentificare
Catalog de articole »
Meniu site

Categoriile secţiunii
Filme Dublate in Romana [61]
Filme Commando [32]
Filme Actiune [352]
Filme Comedie [240]
Filme Aventura [164]
Filme Groaza [165]
Filme Western [48]
Filme Indiene [62]
Filme SF [39]
Filme Razboi [37]
Filme Drama [121]
Filme Thriller [46]
Filme Religioase [16]
Filme Clasice [54]
Filme Muzicale [11]
Filme fara Subtitrare [38]
Desene Animate Vechi [16]
Seriale [103]
Subtitrari Filme [172]
Subtitrari facute de Contele
DE VANZARE FILME VECHI [1]

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Acasă » Articole » Filme Clasice

Hold That Ghost (1941)

O nebunie de ... comedie. Un film de exceptie avându-i în distribuţie pe Bud Abbott şi Lou Costello, un cuplu celebru al anilor '40 - '50. Pentru foarte mulţi dintre voi e o noutate acest cuplu de comici, însă odată ce aţi gustat umorul deosebit de spumos al lor n-o să vă mai dezlipiţi de filmele lor.

Chuck Murray (Bud Abbott) şi Ferdie Jones (Lou Costello) lucrează la o benzinărie, dar printr-o împrejurare ajung să lucreze la un restaurant ca şi chelneri,dar datorită gafelor lui Ferdie cei doi sunt daţi afară, ajungând iarăşi la benzinărie. Printr-o împrejurare nefericită apare Moose un renumit gangster grăbindu-se să-şi umple rezervorul urmărit fiind de poliţie. În iureşul creat gangsterul îi ia pe cei doi în maşină, iar după câteva schimburi de focuri , Moose este ucis iar cei doi căutând identitatea respectivului îi află numele şi în testamentul respectivului apărea o clauză care specifica şi anume că ultimii oameni care ar fi fost în preajma sa, aceia îi vor moşteni taverna.

Apoi după ce iau un microbuz ajung împreună cu alţi pasageri la o casă părăsită, iar şoferul s-a făcut nevăzut cu toate bagajele lor. Aici o întreagă serie de peripeţii care de care mai năstruşnice puse la cale de oamenii lui Moose (apar fel de fel de fantome , motiv de panică totală pentru Ferdie). Aici regăsim câteva scene remarcabile: dansul lui Ferdie cu una dintre pasagere, sau camera lui Ferdie care se tot transformă în sală de jocuri.În final cei doi găsesc şi banii lui Moose ascunşi cu grijă într-un cap de elan, şi după ce scapă de gangsteri ajung bogaţi deschizându-şi un restaurant.  O comedie de excepţie care vă va binedispune şi veţi regăsi un cuplu pe care nu-l ştiaţi.

Aştept şi reacţiile voastre referitoare la Bud Abbott şi Lou Costello.

 

 

 

 

Categorie: Filme Clasice | Adăugat de: nighthawk (2014-04-26)
Vizualizări: 499 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]
Autentificare

Căutare

Vizitatori

Prietenii site-ului